Veelgestelde vragen

Inmiddels krijgen we meer dan 35000 bezoekers en 30GB tot 40GB datatraffic per week!
Hierbij krijgen we op de website, via email en via de social kanalen veel vragen waarvan we de meest gestelde vragen graag voor je beantwoorden!.

Hoi Juf Bijtje! Bedankt voor het werkje, maar;

Helaas, we gebruiken geen Microsoft Word of Powerpoint om onze documenten te maken. Alle documenten op de website worden gedeeld in PDF formaat zodat ze eenvoudig te openen en te printen zijn.

De uitzondering zijn werkjes van onze gastjuffen- en meesters die soms werkjes in Word-formaat aanleveren. Maar let op; Ook voor deze werkjes geldt dat je ze niet zomaar mag aanpassen en zelf publiceren!

Dat klopt. De meeste bestanden worden voor publicatie beveiligd tegen bewerken. Dit is een bewuste keuze om te voorkomen dat anderen de bestanden bewerken en (onder eigen naam) publiceren.

Ook vragen de auteurs van ingekocht beeldmateriaal om de publicaties te beveiligen om te voorkomen dat de plaatjes door derden worden gebruikt en gepubliceerd.

Dat klopt. Wij publiceren alleen .PDF documenten die geopend kunnen worden met;

En alle andere applicaties die .PDF bestanden kunnen lezen

Bedankt voor je oplettendheid! Als je een foutje ziet kan je dit melden in een reactie direct bij het bericht of je kunt een mailtje sturen naar info@jufbijtje.nl We zullen het controleren en aanpassen!

De werkjes van onszelf en onze gastjuffen- en meesters worden gemaakt in de (schaarse) vrije tijd die wij als leerkrachten koesteren. Verzoeknummers doen we dan ook niet tenzij er bijzondere omstandigheden van toepassing zijn.

Vragen mag altijd, maar de vuistregel is dat we geen werkjes maken of aanpassen die we niet voor generiek gebruik op de site kunnen plaatsen.

Alle werkjes worden in een generiek .PDF formaat geupload en voor plaatsing getest. Als je computer een foutmelding geeft ligt dat vrijwel zeker bij de applicatie waarmee je het .PDF bestand probeert te openen.

Kijk altijd of je PDF applicatie up-to-date is of probeer een ander programma. We hebben helaas niet de middelen om de functie van een helpdesk op ons te nemen.

Helaas, de ontwerpbestanden houden we intern en zijn bovendien afhankelijk van artwork die we zelf inkopen en waarop een licence agreement van toepassing is. Daarom is het ook niet toegestaan om plaatjes uit de PDF documenten te gebruiken in je eigen werkjes.

Lief dat je het aanbiedt, maar de werkjes van onszelf en onze gastjuffen- en meesters worden alleen op deze site en/of de site van de auteur van het werkje geplaatst.

Delen van het werkje zelf hebben we liever niet, je mag wel altijd linken naar deze website of de pagina waarop het werkje te downloaden is. We plaatsen zelf alle werkjes op Facebook en Instagram, vanuit hier kan je deze delen.

Hoe maken wij de werkjes

De werkjes die wij zelf publiceren (dus niet de werkjes van onze gastjuffen- en meesters) worden opgemaakt in een grafisch ontwerpprogramma (Adobe Illustrator) en gepubliceerd in .PDF formaat.

Wie tekent de plaatjes?

De werkjes die wij zelf publiceren maken wij op met plaatjes die wij zelf inkopen bij het platform Teachers Pay Teachers. De meestgebruikte plaatjes zijn van Educlips of stock-sites met (vector) artwork, al dan niet betaald of freeware.

Copyright 2016-2021 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Privacy beleid |Website door Original1 Design

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?