Beste juffen, meesters en ouders.

Vandaag zijn er een paar updates gedaan aan de website

1: Berichten delen via WhatsApp.
Vanaf nu is het op de mobiele website mogelijk om berichten direct via Whatsapp te delen! Heel handig om snel berichten door te sturen aan groepen of direct aan collega’s.

Om een bericht via WhatsApp te delen klik je onder het bericht op het WhatsApp icoon. Hierna selecteer je de ontvanger(s) en kan je de link meteen delen.

Let op : De button is alleen zichtbaar op een telefoon of tablet!

2 : Reacties :
De reacties worden nu weergegeven met de nieuwste reactie bovenaan de reacties. Dit geldt ook voor het gastenboek. Ook hebben we gekozen voor het modereren van de gastenboek-reacties. Door grote hoeveelheden spamberichten dienen we deze nu eerst zelf goed te keuren voordat deze gepubliceerd worden.

3: Social media buttons:
Er waren meerdere (dubbele) buttons voor Social Media sharing. Deze hebben we teruggebracht tot de buttons onder het kader “Deel dit bericht op social media“.

Problemen met een functie? Laat het ons weten via email of de contactpagina!

Liefs,
Juf Bijtje

 

 

Gedownload? Doneer aan Juf Bijtje!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright 2016-2020 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Privacy beleid |Website door Original1 Design

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Wordt verstuurd

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?