Moederdagbingo

Moederdagbingo

Voor dit gekke jaar maar natuurlijk ook voor elk ander jaar is deze moederdagbingo in te zetten voor de liefste moeder van de hele wereld !!!

 

Moederdagbingo

Liefs juf bijtje

Stay safe xxxxx

7 reacties
 1. Caroline 1 week geleden

  Is er ook een Vaderdag-versie van?

  • Jufbijtje Author
   Jufbijtje 7 dagen geleden

   hoi Caroline,

   ja en die staat op de website !!

   Groetjes Leonie

 2. Fabienne 4 weken geleden

  Is een top- idee!! Wij gaan dit op afstand meegeven met de kinderen, omdat ze nog steeds thuis zijn. We gaan het een beetje anders ‘gebruiken’, zodat de kinderen zelf nog inbreng hebben. Groot rood hart in tekenpapier. Kinderen kiezen uit de ‘Bingo’ 5 activiteiten die ze zeker willen doen voor mama. Ze knippen die uit de Bingo, en kleven ze op het hart. Aan de achterkant van het hart schrijven ze zelf een persoonlijke lieve boodschap voor mama. Dit geprepareerde hart geven ze af met Moederdag. Wij reiken hen vanuit de school het materiaal en stappenplan aan. Kinderen kunnen dit thuis zelfstandig ineen knutselen.
  Bedankt!!

 3. Anoniem 2 maanden geleden

  Hoe speel je de moeder dag bingo

  • Jufbijtje Author
   Jufbijtje 2 maanden geleden

   Het is voor moederdag, het kind doet veel dingen die op de kaart staan voor zijn/haar moeder en streept het af. Volle kaart is natuurlijk fantastisch (je mag best eerder met de knutsels starten lijkt me) Maar Bingo heb je ook bij een volle rij. Het werkt hetzelfde als bingo !

   • caroline 1 maand geleden

    Leuk idee en wel realistisch om dit met de kinderen te doen; valt mee vr de papa om het te begeleiden!

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vezenden..

Copyright 2016-2020 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Privacy beleid |Website door Original1 Design | Achtergrond door Ben Berchtold

of

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?