Losse doelkaarten rekenen “Wereld in getallen” 3 van juf Ashley

9 reacties
 1. Eline 10 maanden geleden

  Hoi Ashley,

  Heb je misschien de doelen voor groep 4 ook gemaakt?
  Of het word bestand?

  • Author
   Ashley 9 maanden geleden

   Hoi, nee helaas heb ik dat niet. Sorry.
   Groetjes Ashley

 2. Ashley 3 jaar geleden

  Hai Marjon,
  Ik heb er geen word bestand van. Misschien kun je kijken op kleuterjuf in een kleuterklas, daar staan rekendoelen voor een andere methode. Maar in dat document heb ik gewerkt. Als ik het verstuur, dan staat het in pdf… sorry!
  Groetjes!

 3. Ashley 3 jaar geleden

  Hoi,
  De doelenkaarten ga ik niet voor groep 4 maken. Misschien in de toekomst maar dat durf ik niet te zeggen. Via kleuterjuf in een kleuterklas heb ik het werkdocument gevonden en zo deze gemaakt. Misschien dat het jou zelf ook lukt?!
  Groetjes,
  Ashley

 4. Author
  ashley 3 jaar geleden

  Hoi Marjon,
  ik heb het zelf ook geprobeerd om het in dat lettertype te krijgen. Dit lukte mij niet. De kaartjes heb ik gemaakt via kleuterjuf in een kleuterklas. En als het daarin aan het werk was, kreeg ik het dus niet voor elkaar om dat lettertype toe te voegen. Misschien dat het bij jou wel lukt. Als dat zo is, dan hoor ik het graag!;)
  Groetjes,
  Ashley

  • Marjon 3 jaar geleden

   Heb je er een word-document van? Dan wil ik het wel proberen in het goede lettertype te zetten.

 5. Maaike 3 jaar geleden

  Hoi
  Ik heb de combi groep 3 en 4. Gaat Ashley ook voor groep 4 ook de losse doelen maken? Dan heb ik het weer gelijk op beide borden.

  Groetjes Maaike

 6. Marjon 3 jaar geleden

  Wat een mooie doelenkaarten zeg!
  Is het toevallig ook mogelijk ze in een ander lettertype te zetten? Ik heb mijn dagritmekaarten en doelenkaarten allemaal in lettertype schoolkx new namelijk!
  Als je het worddocument wilt delen, kan ik het zelf aanpassen.
  Graag hoor ik van je.
  Groetjes,
  Marjon.

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vezenden..

Copyright 2016-2020 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Privacy beleid |Website door Original1 Design | Achtergrond door Ben Berchtold

of

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?