Bingo; Wat doe ik in de (mei)vakantie ?

Bingo; Wat doe ik in de (mei)vakantie ?

Omdat veel kinderen gewoon niet weten wat ze kunnen doen in hun vrije tijd

Wat-kan-ik-doen-in-de-Meivakantie-1.pdf
Wat-kan-ik-doen-in-de-Meivakantie-2.pdf

Liefs juf bijtje

Stay safe xxxxx

2 reacties
 1. Emmanuelle 4 weken geleden

  Heel mooie tekeningen en toffe ideeën. Hartelijk bedankt! Zou het mogelijk zijn dit in zwart en wit te hebben? Zo zou ik aan mijn leerlingen kunnen vragen om telkens de tekening te kleuren nadat ze iets tijdens de vakantie gedaan hebben? (Wie heeft bingo na twee maanden vakantie???) Zo blijven ze Nederlands lezen met deze BINGO .

  Ik geef les in een Franstalige school in Brussel.

  • Jufbijtje Author
   Jufbijtje 3 weken geleden

   Hoi Emmanuelle ,

   Het is een superidee maar niet zo snel even gefixt.
   Ik ga kijken of dat nog lukt, anders later.
   Ik vind het super dat ze daardoor ook blijven lezen.
   De BINGO was eigenlijk voor de meivakantie en vooral deze met/na covid.
   De andere BINGO’s zijn er sowieso niet in lijntjes.

   Groetjes Leonie

Laat een reactie achter!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vezenden..

Copyright 2016-2020 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Privacy beleid |Website door Original1 Design | Achtergrond door Ben Berchtold

of

Log in met je gegevens

Wachtwoord vergeten?