Contact

Over Juf Bijtje

40039_106087709447765_1286181_n

Hoi! Ik ben Leonie Kemna. Ik ben al ruim 20 jaar juf in de onder- en middenbouw en nu werkzaam op de Don Boscoschool in Rhoon.

Leerkracht zijn is het allermooiste beroep in de wereld, maar het is ook een heel druk beroep. Ik maak samen met mijn gastjuffen Juf Nazia, Juf Nathalie, Juf Manon, Juf Kitty en Juf Ashley  lesmateriaal ter ondersteuning van de door ons gebruikte lesmethoden.

Voor Leerkrachten:
Met JufBijtje.nl probeer ik ons materiaal ook met jullie te delen. Zo maken we het makkelijker voor iedereen en houden we meer tijd over om te genieten van al het moois dat het leerkracht-zijn te bieden heeft.

Voor Ouders:
Ook ouders kunnen aan de slag met het materiaal van JufBijtje. De kinderen kunnen thuis extra met de werkbladen oefenen als ondersteuning voor het werk in de klas.

Veel plezier met het materiaal van JufBijtje!

Liefs, Juf Bijtje

Contactformulier

Wil je mij of een van mijn gastjuffen- of meesters een bericht sturen? Gebruik dan het formulier hieronder.

Neem contact op

We horen graag wat je van de website vindt en beantwoorden graag je vragen! Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Vezenden..

Copyright 2016-2018 |  www.jufbijtje.nl | Teksten en afbeeldingen gebruikt van derden zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. | Website door Original1 design

of

Log in met je gegevens

of    

Wachtwoord vergeten?

of

Create Account